Neljapäev, 02 May 2024, 15:41Tere tulemast Külaline | RSS
PühajarvePK
Menüü
Küsitlus
Kas olite hinnetega rahul?
Total of answers: 16
Statistika

Kokku sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0
Main » 2010 » Juuni » 4 » Ja ongi 35 õppenädalat seljataga
14:12
Ja ongi 35 õppenädalat seljataga
Tänane päev tõi enamiku meist kooli viimast korda sel õppeaastal. 9.klassil on ees lõpueksamid, 8.klassil lõpupeo korraldamine, uue nädala alguses toimub looduslaager, nii et osadel meist jätkub tööd veel küll ja küll ...
Kogunesime aulasse kahel esimesel tunnil, kus andsime tagasisidet rahulolu küsitluste kohta, vaatasime pilte kooliaastast, jagasime auhindu ja kiituskirju meie parimatele.

Õpilasi kokku 100 (sept 102) kooliastmeti 25, 31, 44(46)

Tüdrukuid kokku 39, kooliastmeti 10, 12, 17(18)

Poisse kokku 61, kooliastmeti 15, 19, 27(28)

Õppetöö tulemused

  • ainult "5" 22 õpilasel, 4.-1.veerandil vastavalt 13,18,16,19

  • ainult "4 ja 5" 34õpilasel, 4.-1.veerandil vastavalt 37,31,29,29

  • pole puudunud 2.poolaastal 3 õpilast ja 1.poolaastal 10 õpilast

  • käitumises aastahinne eeskujulik 28 õpilasel, tüdrukuid 16, poisse 12

  • hoolsuse aastahinne eeskujulik 27 õpilasel, tüdrukuid 15, poisse 12

  • tasemetööd edukus 100% kvaliteet 88-90% keskmine hinne 4-4,2 saavutus 75-87%

  • võrdlevad kontrolltööd 5.kl eesti keel: edukus 100% kvaliteet 83% keskmine hinne 4,3; 7.kl eesti keel: edukus 100% kvaliteet 69% keskmine hinne 3,9

  • aineolümpiaadid saavutati 4 esimest kohta, 10 teist-kolmandat kohta

  • eksamid 3.kl liiklus- kõik soovijad teenisid välja jalgratturi juhiloa; 8.kl üleminekueksam-peaaegu kõigil 4 ja 5

  • iga klass koostas ja esitas oma uurimistöö, 8.klassil oli uurimistöö igaühel

  • rahvusvaheline matemaatikavõistlus KÄNGURU ekolierid: 4041 osalejat, meil 5, parim 4.kl Hanna Liis 3.kl Mirjam; benjaminid: 3855 osalejat, meil 5, parim 5.kl Karl 6.kl Anu; kadetid: 2922 osalejat, meil 4, parim 7.kl Magnus 8.kl Markus; juuniorid: 2206 osalejat, meil 3, parim 9.kl Andre

Klasside aasta kokkuvõtted

  • Oleme oma kooli üle uhked JAH-7 ENAMIK ON-1 ENAMIK EI OLE-1

  • Hinnang õppeaastale väga hea-üks klass hea-kuus klassi rahuldav-kaks klassi

  • Klassile kõige iseloomulikum Oleme palju õppinud ja targemaks saanud. Arvame, et oleme päris tublid. Meie klassis on viis õpilast. Lärmakus. Hea:osavõtt Halb:laiskus Sportlikkus, energilisus, aktiivsus ja sõbralikkus. Kui meil on olemas mingi idee, siis oskame seda edasi arendada ja teostada. Poisse ja tüdrukuid on meil võrdselt. Oleme abivalmid. Veidrikud klassis, jutukad ja naljamehed ning pubekad:D. Me saame hästi läbi. Kaardimängud. Ühtekuuluvus, ettevõtlikkus.

  • Meie klassi probleemid Liiga vähe tüdrukuid. Vahetunnis käitumine. Sahtlid tihti sassis. Viimasel ajal esineb tegemata koduseid töid. Töövahendid puuduvad või on jäänud koju või ka kooli. Laiskus. Unustamine. Korrapidamine - korrapidajad ei tea oma kohustusi. Üritustest osa võtmine. Vastutustundetu suhtumine õppetöösse, tunnikord. Jäädi siiski suvetööle. Vahel esineb probleeme omavahelisel suhtlemisel. Tõsine probleem pikapäeva rühma töös osalemisega. Kõigil võiks olla neljad-viied. On esinenud õppevahendite kadumist. Tundides vahepeal lollitatakse liiga palju. Kaardimängud, käitumine, suhtlemine õpetajatega. Hinnetega hakatakse tegelema alles veerandi lõpus. Ideed on head, aga teostamine on raske ja võtab aega.

  • Oma klassi üritustest meeldis kõige rohkem ja miks Aabitsapidu - oli huvitav viktoriin, mängisime ja tantsisime koos vanematega; esinesime. Talvine matk - kelgutamine, suusatamine, külaskäik Isabeli juurde. Klassiõhtu, sest seal sai palju mängida ja oli vahva. Klassiõhtud - tore on koos klassiga pidu pidada, alati on vahvad mängud. Kõik Taavi pool käigud. Saab koolist kaugemale. Klassiõhtu, sest oli tegevust, olid head toidud ja sai mängida wiiga. Kinos käik, sest oli hea film. Tüdrukud: meeldis tüdrukute õhtu, sest saime ööseks jääda. Uisutamine Käärikul, sest uisutamine ongi lahe tegevus. Ratta- ja kanuumatk, kuna kanuuga oli lahe sõita ning oli palju takistusi veeteel. Ning ka õpetaja Peetri pool oli väga lahe. Lõpureis, sest oli huvitav käia välismaal ja näha uusi kohti. Samuti meeldis kinos käik.

  • Kooli üritustest meeldis kõige rohkem ja miks Pärnu Terviseparadiis - sai ujuda, oli lõbus. Teaduskeskus AHHAA - saime teada metsamajandamisest, huvitavad katsed. Vastlapäev - äge oli kelgutada ja olid toredad võistlused Kadrikarneval - saab näha teiste kostüüme ja ka ennast huvitavalt riidesse panna. Kevadball. Sai tantsida. Mihklilaat, sest oli palju osavõtjaid. Füüsikabuss, sest seal sai palju huvitavat teada. Kadrikarneval, sest see oli meie korraldada ja oli lõbus, sai nalja. Tere kool matk, kuna see oli huvitav kohas! Tutipidu. Kõik nutsid. Maastikumäng, sest see oli huvitav ja sai palju liikuda. Veel meeldis isadepäeva üritus ja jõulupidu.

Noppeid veebikalendrist teemal „KUU PLUSSID JA MIINUSED" (see teema on nähtav ainult nendele, kes kalendrit täita saavad)

  • Kooli veebikalendrist kadusid imelikul kombel ära mitu sündmust: arvutiklassi kasutamine detsembris, tunniplaani muudatused 16.dets, aprilli plussid ja miinused, ekooli dokumentatsiooni kontrolli tulemused.

  • SEPTEMBER 8.kl matemaatikas 2.õppenädalal uskumatult tubli; Ave võttis kirjatöö ohjad enda kätte seoses kooli koduka korrastustiimiga; DigiTiigri koolituse esimene moodul oli väga tore ja väga hea kook; Ain võttis Pille jalust nõrgaks, kui Aini tulles Pille sööklauksel põrandale langes; Miia on väga rahul uue töölepinguseadusega; me oleme valmis oma õpetajate toa mööbli loovutama lastele istumiseks lootes vaikselt, et saame ruttu tagasi; keegi läks matkal ujuma ettekavatsetult; mõnel probleemid ekooli kontoga (ei kasuta, ei mäleta ja mitmed ei viitsi ISE uurida, mida vaja uueks liitumiseks teha); pärast 2.tundi (klassiuks oli vahetunnis lahti) oli põletamislõhn klassiruumis, süüdlane ennast üles ei andnud; kaks poissi lasevad majas tatikuule; kolm tüdrukut olid infovahetunni ajal hoopis vetsus söömas!

  • OKTOOBER õpetajate ninajäljed-2.okt; külas ETV, väga toredad inimesed; vahetunni ajal saab lauatennist mängida; kaks noort vanaema Eve,Maie; Miial on uued väga ilusad prillid-kas märkasite ...; õpilased valisid OLGA heaks õpetajaks-23.okt; lõhuti söökla kõrval ukseklaas-2.okt; kolm noormeest on saanud õunaaia keelu! NOVEMBER Pille ja Peeter K pälvisid Veiko Rataselt nimetuse "kõige püüdlikum rumba paar"; õpilastele tunniplaani enam välja ei pane, las õpivad pähe või vaatavad oma päevikust!; põnev kuulutus 9.kl noormeestelt, kes otsivad omale tantsupartnereid-4.nov (Eve pidi ennast ribadeks naerma); meediaring alustas uudiste toimetamist oma veebilehel; Eve on asendamatu, ühel päeval peab taluma ühe õpetaja rolli, teisel päeval jälle kellegi teise rolli-supertubli ja et ikka vastu peaks; võimla fuajees lille lõhkumine (muld põrandal, lehed maas)-5.nov; õpetajad ei taha usaldusisikuga koostööd teha: ei võta tööaja lehte täita

  • DETSEMBER maja kaunistavad mitmesugused huvitavad kujud vm; 11.dets kuulasime kooliraadio esimest vahvat saadet; Miia promob meie kaunist maja; Valgamaalases meile ebameeldiva sisuga artikkel valla koolide tulevikust uue vallavanema sulest; nagu kuusk üles sai, nii hakati kohe sealt lambikest näppama; 22.dets küsitlus +: 1.kl-õpetaja, head hinded, ilus klass 2.kl-vähe õpilasi 3.kl-head hinded 4.kl-üritustest osavõtmine 5.kl-hea tiimitöö,tegus klass, head klassikaaslased, sportlikud 6.kl-saame omavahel hästi läbi 7.kl-sellist asja polegi 8.kl-saame omavahel hästi läbi 9.kl-suur klass ja hoiame kokku, sõbralik, head hinded

  • JAANUAR Oliver pani arvutitele LINUXi; tulede kustutamisel on oluline teiste järelt seda teha :); energia säästmine: kõva tuulega suusatada allatuult (Kalju idee); haigused pole meid unustanud; külm põhjustas muresid (tunnid jäid ära 27.jaan; vesi külmus torudes)

  • VEEBRUAR supertore ühenaise kellade konsert, nii muusika ise kui esineja isik; käisime matemaatikaolümpiaadil Otepää kool oma bussiga ja meie oma bussiga!!!; pranglimisel on mitmed poisid kasutanud arvuti kalkulaatori abi!!

  • MÄRTS Ave poolt üllitatud loovtööde kaardikomplekt PUU LOOD +++++; 1.klassi ATS on superpranglija!; Priit koos kitarriga võitis ja sai üle-eestilisse lõppvooru. Ja võitiski meie PRIIT.; õpetaja Maarja käis koos tütre Martaga meil külas; arvutiklass: üks tool katki, keelatud lehekügedel käimine; 22.märts uputus lasteaias ...

  • MAIKUU peaks kõigil niigi meeles olema ...


Soovin rõõmsat ja kosutavat suve kõigile!

Views: 787 | Added by: huviline
Logi sisse!
Kalender
«  Juuni 2010  »
PETKNRL
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930