Esmaspäev, 16 May 2022, 20:03Tere tulemast Külaline | RSS
PühajarvePK
Menüü
Küsitlus
Kas olite hinnetega rahul?
Total of answers: 16
Statistika

Kokku sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0
Main » 2010 » Detsember » 23 » Kokkuvõte 2. veerandist minu pilgu läbi
08:23
Kokkuvõte 2. veerandist minu pilgu läbi

Toimus geograafia maakondlik olümpiaad, Merylin võitis 8.klassis ja Andres oli kaheksas 7.klassis. 6.-9.klass osalesid vabariiklikus KOBRASe viktoriinis, parima koha sai 9.klassi Markus. Tüdrukud osalesid maakondlikul koolimoe üritusel ja teenisid välja eripreemia. Löödi kaasa rahvastepallivõistlusel. Osaleti koidulauliku luulekonkursil, kodanikupäeva veebiviktoriinis. OTEPÄÄ ISA auhinnnalise koha võitis meie PEETER Kangur. Sulgpallitreeningud said lastele sel aastal tasuta. Lapsed mängisid lumesõda 9.novembril. Saime osa isadepäeva televisioonist, jõululaadast, jõulukohvikust. Iga kuu teisel nädalal olid ja saavad ka edaspidi olema paberisäästupäevad. Viidi läbi riiklik temaatiline järelevalve. Osaleti traditsioonilises projektis „Terved hambad". Meie kool valiti välja Lõuna-Eesti innovaatiliste koolide hulka, paljud meist on saanud fookusgruppides jagada oma kooli rõõme ja muresid.Külas olid Piret Elmari raadiost, vabatahtlik Kaija Kõiv, Pühajärve puhkpillioskester, õpetaja Sigrid oma perega, kirjanik.Vallas koostati haridusvõrgustiku arengukava, kus meist nägid vaeva direktor Miia, lapsevanemad Teet ja Indrek, vilistlane Solveig. Käidi Ave kunstitoas, Marguse puhkebaasis, Pärnus veepargis, liikluslinnakus, Tallinna Ülikooli Ökoloogiainstituudis, Swedbanki peakontoris, Auras, 3D kinos, TORE koostööpäeval, Tallinnas Heiki Kalause mälestuskontserdil, keskkonnaministeeriumis, noortekonverentsil, Palupera kooli eestvedamisel Vene Draamateatris, bowlingut mängimas, Pühajärve Puhkekeskuses, 4.klassi Iti-Riini pool, Käärikul klassiõhtul, päkapikukoolis, külaraamatukogutunnis. Õpetajad osalesid aktiivselt koolitustel, näiteks maakondlikel õppepäevadel uue riikliku õppekava kohta. Aktiivselt kajastati Otepää Teatajas kooli tegemisi meediaringi ja õpetaja Ülle eesvedamisel. Toimus igasuguseid koosolekuid, koostati uue õppekava üldosa, tehti täiendused ja parandused kooli kodukorda, loeti hoolega PGSi. Vett ei võetudki ära, küll aga 7.klass kurtis hommikul õpetaja Tarmole, et vesi on ammu ära võetud ja elekter võetakse ka kohe. Tore vaatepilt oli sellest, kuidas õpetaja Krista nühkis väikese harjakesega lumehunniku all vaevlevat autot puhtaks. Ühel reedel, 10.detsembril pidid paljud jääma lumetormi tõttu koju, aga sel päeval olid eriti kaunid aknad, millest mina pilte tegin. Katlamaja lülitas ennast ühel detsembriööl lihtsalt välja ja ei lasknud majandusjuhatajal magada. Veebikalender kooli kodukal viskas vimpkasid ehk näitas osa detsembri sündmusi täiesti valele päevale. Ekooli on tekkinud juurde uusi võimalusi, näiteks aruannete osas saab kooli juhtkond jälgida päevikute täitmise korrektsust. Aula oli väga populaarne koht, sest harjutati näidendeid. Lugemisaasta valguses loeti palju raamatuid, eriti direktor Miia sunnitud puhkuse ajal, lastele läks peale rohkem ikka kohustuslik kirjandus. Kooli meedialehelt sai lugeda 13 uudist, kõige populaarsemad olid „8.kl Tallinnas" ja „Pärnu Terviseparadiis". Konkursil "Märka matemaatikat enda ümber – ruumilised kujundid" saad võimaluse programmi GeoGebra abil kajastada oma tehtud foto kaudu matemaatika ilu. Löö aktiivselt kaasa, töö esitamise tähtaeg on 4.jaanuar 2011, uudis kooli meedialehel. Kohe uue veerandi esimese nädala lõpus toimub matemaatika maakondlik olümpiaad. Jaanuarist algab pranglimise võistlus, ära häbene harjutada.

Õppetöö

2.klassil kokkuvõtvad hinded kõigil ainult head või väga head. 3.klassil kokkuvõtvad hinded kõigil ainult head või väga head ning ainult viied LÕ, IN, MU, KU, KEH. 4.klassil ainult viied TÕ. 7.klassil ainult viied TÕ. 9.klassil ainult viied KU, TÕ.

Väga head õppurid

KOKKU 18 1.kl Sofia, Liisa Mari 2.kl Annabel, Isabel, Simon, Aksel Joonas, Oliver 3.kl Cärolin, Hendrik, Kenter 5.kl Hanna Liis 6.kl Karl, Priit, Joonas 7.kl Marika, Ketlin, Ketryn 8.kl Merylin

Head õppurid

KOKKU 31 1.kl Kaisa, Gen-Marten, Elisabeth Marleen 2.kl Ats, Laura, Harald, Marten, Joonas, Madis 3.kl Gabriel 4.kl Jane, Iti-Riin, Ekke, Laur, Mirjam, Romet 5.kl Liis, Rasmus 6.kl Lisl Linda, Alice, Arnold 7.kl Andres, Kevin, Anu, Birgit 8.kl Gen, Kärol, Elina, Silver, Magnus, Signe, Madis 9.kl Taavi, Markus

Pole puudunud ehk olnud kohal kõikides ainetundides (veel on neid, kes pole ka puudunud, aga on esindanud kooli ainetundide ajast) KOKKU 9 1.kl Andreas  2.kl Joonas, Annabel, Oliver, Isabel  4.kl Mirjam, Liisi 8.kl Teet 9.kl Kati

Kindlasti jäid veel paljud head asjad ilmavalgust siin nägemata, kuid meie teame neid nagunii. Soovin tundeküllaseid pühi ning kosutavat vaheaega!

Views: 849 | Added by: huviline
Logi sisse!
Kalender
«  Detsember 2010  »
PETKNRL
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031