Neljapäev, 02 May 2024, 02:11Tere tulemast Külaline | RSS
PühajarvePK
Menüü
Küsitlus
Kas olite hinnetega rahul?
Total of answers: 16
Statistika

Kokku sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0
Main » 2010 » August » 28 » Meeskonnakoolitus koos Palupera õpetajatega
10:18
Meeskonnakoolitus koos Palupera õpetajatega
Neljapäevane koolituspäev oli väga huvitav ja kasulik. Paljudel loenguhetkedel sai ennast ära tunda, tarkusi ilmestasid head näited, tekkis rohkem arusaamist kõigest sellest, miks me käitume nii või teisiti. Tõestuseks, et olukord ehk keskkond ei määra inimese käitumist (kui määraks, siis peaksid kõik inimesed samas olukorras käituma samamoodi), saime teha lihtsa katse paberilehega, mida paluti korduvalt "murda pooleks ja rebida ära parem nurk" - tekkinud lehed olid väga erinevad ja omapärased!
Ülestähendusi koolituselt saad lugeda veebikalendrist.
Mõned mõtted jätsin veel siia kirjutamiseks.
Elu on hea, kui inimene ise arvab, et ta hästi elab. SAAB ÕPPIDA ÕNNELIK OLEMA (õpitud optimism). Kui tekib küsimus "Miks ta minuga nii teeb?", siis vaadata peeglisse ja mõelda, et ma olen andnud varem tema vastavale käitumisele positiivset kinnitust.
D.Cliftoni lusika ja tassi metafoor: Igaühel meist on nähtamatu tass. Seda tühjendatakse või täidetakse pidevalt sõltuvalt sellest, mida teised inimesed meile ütlevad või kuidas käituvad. Igaühel meist on ka nähtamatu lusikas. Kui me seda kasutame teiste tasside täitmiseks, öeldes või tehes midagi, mis suurendab nende positiivseid emotsioone, täidame me samaaegselt ka omi tasse ja vastupidi.
Tänutunne võimendab heade mälestuste säilimist ja hindamist, on seotud suurema õnne- ja rõõmutundega, optimismi ja rahuloluga inimsuhetes. Andestamine on otsus loobuda oma tunnetatud või reaalsest õigusest "tagasi teha".
Sul on oluline valik teha iga päeva igal hetkel: kas sa täidad või tühjendad teiste tassi? See on oluline valik, sest see on seotud SINU tööalase produktiivsusega, suhete, tervise ja õnnetundega.
Mina olen õnnelik, et kasutasin võimalust saada osa sellest toredast koolitusest. Meil on õnn vahva koolitaja Angelaga veel kohtuda, sest põnevaid ja huvitavaid teemasid tal jätkub. AITÄH ja EDU!
Views: 748 | Added by: huviline
Logi sisse!
Kalender
«  August 2010  »
PETKNRL
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031