Laupäev, 20 April 2024, 10:12Tere tulemast Külaline | RSS
PühajarvePK
Menüü
Küsitlus
Kas olite hinnetega rahul?
Total of answers: 16
Statistika

Kokku sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0
Main » 2009 » November » 14 » Mida jäädvustasime koolielust meie lehe sünninädalal
17:49
Mida jäädvustasime koolielust meie lehe sünninädalal

Laupäev, 14.november 2009

Peotants

Meie koolis toimub peotants igal kolmapäeval. Nii suurtele kui väikestele. Suurte peotantsus käib kohal umbes 7-8 paari. Nad õpivad väga usinasti uusi tantse ja ega eelmise aasta tantsud pole meelestki läinud, ka neid korratakse. Suurtel on peotantsus hea käia, kuna on tore seltskond ja nendel on tore õppida uusi tantse.Ka väikestel on eelmise aasta tantsud väga hästi meeles ja õpivad usinasti uusi tantse. Need õpilased, kes sel aastal tulid esimest korda peotantsu, ega nemadki maha jää, nad õpivad ka usinasti eelmise aasta tantse ja neid tantse, mida see aasta õpitakse. Ega nemadki meile alla jää.


Reede, 13.november 2009

Paberisäästu kuu

Ühel nädalal tuleb koolis kampaania, et paljunduslehti ei tehta. Vanasti oligi koolis nii, et õpetaja kirjutas näiteks kontrolltöö tahvlile ja õpilased pidid ise kõik vajaliku kirja panema, ei olnud võimalust ainult lünki täita. Kuidas teist keegi säästab paberit?
Kuu lõpupoole kogutakse vanapaberit. Jälgi infot.

Lumiiii!!!

Eelmisel nädalal sadas maha esimene lumi, kõik olid väga õnnelikud. Kohe läks lumesõda käima, kuid vahepeal oli see lumi sulama hakanud ja kõik läks lörtsiseks, siis ei tahtnud enam keegi mängida. Oh üllatust, üllatust, eile hakkas jälle lund sadama. Sadas peaaegu kogu aeg. Kõik juba kihelesid välja, et saaks ruttu ruttu lumesõda pidama minna.  Hommikust saati vahetundide ajal on väljas kuulda kilkeid ja näha tõsist lumesõda. Lumi teeb koolielu mõnusaks. Kõigile meeldib.


Neljapäev, 12.november 2009

Lauatennis

Eelmise veerandi lõpus tuli mõte panna kooli üles 2 lauatennise lauda. Need asetati rõdu peale vanasse jõusaali. Alguses olid järjekorrad iga laua taga, et kes saab siis võitjaga mängida. Põhilised mängijate grupid algul olid 7. ja 8. klass. Peale nädalat sai maha peetud esimene turniir, mille võitis Madis. Meie lehel saate avaldada ka oma arvamust, kuidas olete rahul lauatennise mängimise võimalusega.


Kolmapäev, 11.november 2009

Täna õhtul kogunevad koolimajja tublid 9.klassi õpilased koos oma vanematega. Karjäärialaseid kogemusi jagab maakonna karjäärinõustaja Pille Paberits. Arutletakse 1.veerandi tegemiste üle ning vaadatakse ka kevadesse.

Alates novembrikuust on jälle õpetaja Birgiti juhtimisel võimalus seltskonnatantse õppida nii lastel kui täiskasvanutel.

Meie kool osaleb juba pikemat aega projektis TERVED HAMBAD. Sel aastal alustasime 9.klassi soovijatest ning nüüd on järg jõudnud 5.klassini, ka 1.-4.kl on juba oma hambad terveks saanud.

Eile õppisid klassiõpetajad Krista ja Maie pärlitest vahvate kaunistuste tegemist (vaata PILDID).


Teisipäev, 10.november 2009

Eile toimus meie kooli traditsiooniline isadepäevapidu. Huvijuht Eve võttis selle kokku nii: "Isadele pühendatud pidu läks igati korda. Toimus muutumismäng isadele, viktoriin, emad õppisid ja esitasid gripitantsu ning koos lastega kirjutasid isadest. Meie õpilaste isad on FANTASTILISED!!! Siinjuures tänan ka nende isade fantastilisi lapsi, kes peo ettevalmistasid ja läbi viisid. Kiitus Marilile, Lotale, Andrele, Liisule, Hanna-Liisale, Moonikale, Merylinile, Genile, Elinale, Anule." Hendriku, Andrese ja Taavi isa tänati kui meie kooli AASTA ISA. Stiilse viisiku poolt tuunitud isad korraldasid publikule ja žüriile unustamatu moešõu. Viktoriinis pakkus isadele tugevat konkurentsi laste tiim. Ja nendel, kes said selgeks gripitantsu, pole haigust nüüd karta!


Esmaspäev, 9.november 2009

Meie kooli meediaringil on nüüd oma veebileht ja selleks, et edastada uudiseid vm põnevat koolielust. Jälgige kindlasti ka kooli veebikalendrit!


Attachments: Pilt 1
Views: 886 | Added by: huviline
Logi sisse!
Kalender
«  November 2009  »
PETKNRL
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930