Laupäev, 20 April 2024, 16:12Tere tulemast Külaline | RSS
PühajarvePK
Menüü
Küsitlus
Kas olite hinnetega rahul?
Total of answers: 16
Statistika

Kokku sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0
Main » 2009 » November » 25 » TORE kokkutulek
14:53
TORE kokkutulek
Reedel, 20. novembril käisime mina (Merylin) ja Ina TORE kokkutulekul, kus tulid kokku Valga torekad. Öö enne minekut möödus õudusunenägudega, kus oli bussist mahajäämine ja sissemagamine. Hommikul aga olime siiski mõlemad ilusti bussi peal. Me pidime minema Valga Põhikooli. Valga bussijaama jõudes ei osanud me kuhugipoole minna. Väike kaart oli küll välja prinditud, kuid Valga bussijaam ja kooli olid sealt välja jäänud. Seejärel otsustasime minna kesklinna poole, aga siis mõtlesime, et ehk peame teisele poole minema. Ina helistas õpetaja Evele ja mina küsisin vastutulevalt sõbraliku näoga tädi käest teed. Ta mõtles viivuke ja ütles, et ei oskagi öelda ja mina ütlesin talle, et see peaks asuma Kuperjanovi tänaval ja siis ta juba teadis, kuhu minna. Me kõndisime temaga kaasa ja ühel väiksel ristil ütles ta, et ma läheks sealt alla ja seal teine tee peaks olema Kuperjanovi. Me tänasime teda ja hakkasime oma teed pidi liikuma. Juba paistiski meile tuttav spordiväljak, kus me olime käinud võistlustel ja ka rahvatantsu tantsinud. Meil oli veel tund aega kokkutuleku alguseni. Otsustasime minna Siili keskuse poodi.
 Kui me sisenesime kooli, võttis meid vastu noor poiss ja me panime ennast kirja koolimajja sisenenutena. Istusime ja ootasime. Peagi tuli kaks sõbralikku tüdrukud meie poole ja küsisid, kas me oleme torekad. Me vastasime, et oleme ja nad juhatasid meid riidehoiuni, kus panime oma riided ära ja edasi liikusime arvutiklassi, kus meid võtsid vastu kolm sõbralikku tüdrukut, kellega me kohe rääkima hakkasime. Nad olid toredad. Peagi hakkas rahvast kogunema arvutiklassi. Seal tehtigi algus. Tutvustati päevakava ja tegevusi. Kõigepealt jaguneti rühmadesse. Iga rühm pidi koostama erinevatel teemadel seinalehe. Teemad olid "Kuidas on majanduslangus mõjutanud mind" , "Torekate väärtushinnangud", "Mis teeb mind õnnelikuks" . Mina osalesin viimase seinalehe valmistamisel.
 Meie läksime oma grupiga käsitööklassi. Seal tegime oma seinalehe valmis ja alustasime ristsõnade tegemisega, mille oli meile valmis teinud Valga Põhikooli õpilane, kes meie gruppi ka juhendas. Pärast tegime ka anekdoodivõistluse ja nalja sai. Peagi läksime tagasi arvutiklassi, kus me kõik esitlesime oma grupitööd. Peale seda oli lõuna. Saime ühepajatoitu ja õunakooki. Kui kõhud ollid kõigil täis, kogunesime tagasi arvutiklassi, kus Valga Põhikooli direktor rääkis meile kooli ajaloost.
 Lõpetuseks tegime kraklee tehnikaga pilti. Selleks pidi illustreeritud salvrätikust välja lõikama selle, mida oma pildile taheti. Peale seda kaeti pilt erilise liimiga ning kuivatati fööniga. Nüüd oli vaja taust ära värvida endale sobiliku värviga, kuivatada ning katta geeliga. Lõpuks tuli pilt veel katta ühe värviga, mille kuivamisel tekib pragunemine ja koorumine, ning pilt jääb väga lõbus. Meie Inaga ei saanud lõpuni teha, sest meil oli vaja varem ära minna, aga meile anti kaasa must värv, millega ma saime koolimajas oma pildi ära lõpetada. Saime ka tänukirja ja mõlemad ühe mõttekillukese. Võtsime teelauast veel paar kommi ja siis jätsime kõigiga hüvasti ja kihutasime välja. Seal juba ootas meid õpetaja Eve, kellega tulime tagasi.
Views: 822 | Added by: Merksuu-u
Logi sisse!
Kalender
«  November 2009  »
PETKNRL
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930